Matcha Ninja

Το Matcha Ninja είναι 100% ακατέργαστο βιολογικό matcha tea υψηλής ποιότητας σε σκόνη. Έχει 137 φορές τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες οποιοδήποτε άλλου πράσινου τσαγιού.

Πρόκειται για μια λεπτή πούδρα από 100% εκλεκτά και πολύ προσεκτικά επιλεγμένα (ποιότητας tencha) πράσινα φύλλα τσαγιού, αλεσμένα σε πετρώματα από γρανίτη, χωρίς καμία άλλη επεξεργασία.

Το Matcha Ninja σε σύγκριση με άλλα matcha, καλλιεργεί τα δενδρύλλια τσαγιού πολύ προσεκτικά και το μυστικό είναι ότι τα μεγαλώνει σε σκιερό μέρος τρεις εβδομάδες πριν την συγκομιδή τους ανεβάζοντας τα επίπεδα χλωροφύλλης και αντιοξειδωτικών. Η διαλογή γίνεται με ιδιαίτερο τρόπο αφού δεν συλλέγεται μόνο το κατάλληλο φύλλο αλλά διαχωρίζεται σχολαστικά από μίσχους και νευρώσεις των φύλλων, βελτιώνοντας την ποιότητα και κάνοντάς το λιγότερο πικρό από κάθε άλλο matcha χωρίς καμία πρόσθετη ουσία ή προσθήκη ζάχαρης.

Pu’erh Ninja

To Pu’erh Tea ονομάζεται αλλιώς και "fermented" (ζυμωμένο) τσάι. Γνωστό εδώ και αιώνες στην Ανατολή για τα ευεργετικά του οφέλη, το τσάι Pu'erh αποκτά την φήμη του στην Δύση τα τελευταία χρόνια με αφορμή το trend γύρω από τα ζυμωμένα προϊόντα.

Παράγεται από αποξηραμένα φύλλα τσαγιού, τα οποία συλλέγονται και κατόπιν οξειδώνονται πλήρως (αφήνονται να ωριμάσουν πολύ περισσότερο καιρό από οποιοδήποτε άλλο τσάι) και στην συνέχεια υφίστανται ζύμωση. Κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης και ωρίμανσής του το τσάι αποκτά τα χαρακτηριστικό σκούρο χρώμα του. Η γεύση του αυθεντικού Pu'erh τσαγιού είναι βαθιά, πλούσια και χαρακτηρίζεται από τους γευσιγνώστες ως "γήινη". Με την πάροδο του χρόνου, τα αρώματά του ωριμάζουν και γλυκαίνουν. Άλλωστε τα τσάγια pu'erh είναι τα μόνα που ενδείκνυνται για παλαίωση.

Χρησιμοποιείται ευρέως για την αποτοξίνωση του οργανισμού (από τοξίνες και λίπος), στη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος και την κυκλοφορία του αίματος. Μπορεί να βελτιώσει την πέψη, τη λειτουργία του στομάχου και της σπλήνας και συνιστάται για κατανάλωση μετά από βαρύ γεύμα. Σύγχρονες επιστημονικές μελέτες τονίζουν την αποτελεσματικότητά του στη μείωση της χοληστερίνης.

Blue Ninja

Πρόκειται για τα ξερά άνθη του φυτού Butterfly Pea (η επιστημονική ονομασία του είναι Clitoria Ternatea), ένα βότανο που δεν περιέχει καφεΐνη, καθιστώντας το εξαιρετικά δημοφιλές στο ευρύτερο κοινό. Τα φύλλα συλλέγοντα με το χέρι, αποξηραίνονται και έπειτα αλέθονται ώστε να γίνουν πολύ λεπτή πούδρα.

Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, που μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου και βοηθούν στην παραγωγή κολλαγόνου, που ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση.

Το χρώμα του μπλε μάτσα είναι απόλυτα φυσικό και προέρχεται από τα πέταλα του βοτάνου Κυριαρχεί στις παγκόσμιες τάσεις διατροφής και αποτελεί τον τέλειο συνεργό για τη δημιουργία energy bars, smoothies ή lattes. Μόλις το μπλε μάτσα αναμειχθεί με λεμόνι γίνεται μωβ και για αυτό το λόγο το λατρεύουν οι Bartenders.

Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από την Αγιουβερδική βοτανολογία με σκοπό να προωθήσει τη φυσική χαλάρωση, να τονώσει τη μνήμη και να καταπολεμήσει το άγχος.